STV1 Produktion er en lille web-tv station der laver tv-journalistik, fiktions- og dokumentarfilm, satire og andre mindre medieproduktioner. STV1 står for søgende television 1, og det passer godt på vores profil, der handler om at undersøge seerrelevante emner fra forskellige vinkler.  Hvis du har lyst til at vide mere om STV1 eller har idéer til emner vi kan tage op, nye programmer eller andet, så kan du kontakte os på mail eller blive fan af os på Facebook


Redaktør: Johannes Skov Andersen

Mail: kontakt@stv1.dk


Håber i nyder indholdet og vil følge os frem over.

Med venlig hilsen STV1 Produktion

Mediernes magt og vigtigheden af kritisk journalistik

Mediernes magt er en oplysende dokumentar, der omhandler vigtigheden af den 4. statsmagt, medierne. Filmen fokuserer primært på DR, da den som public service organisation er direkte forpligtet til at levere objektiv og kritisk journalistik til gavn for et oplyst demokrati. Men leverer de det, og hvad mener de selv? Filmen forsøger at give et svar herpå, og giver et indblik i medieverdenen set indefra gennem DR’s nyhedredaktør Niels Klits øjne. I filmen fortæller professor i retorik ved Købehavns Universitet Christian Kock også om, hvilke vilkår nutidens journalister arbejder under - som eksempelvis stigende mediemanipulation (spin) og faldende oplagstal. Vi får også et sjældent indblik arbejdet som journalist, leveret af journalist og vært på deadline Kurt Strand, samt et interview med årets Cavlingprisvinder Jesper Tynell. Public service i uafhængig optik analyseres bl.a. af den mangeårige journalist fra Politiken, Henrik Kaufholz.


Mediernes_Magt.html
Mediernes_Magt.html

UP - Ungdomsproduktion, et banebrydende koncept

UP er et initiativ der skal gøre det muligt for unge journalister at lave tv og skrevet journalistik i et redaktionelt samarbejde. Der er mange unge der går rundt med en idé til, og en drøm om, at få lavet noget journalistik, men af praktiske årsager ikke kommer igang. Det gør vi noget ved i UP, for med over 40 engagerede redaktionmedlemer er det som UP-journalst eller fotograf det pludseligt nemt at komme ud og få lavet de historier man ligger inde med, ligesom at helt nye idéer hurtigt og frit kan opstå i et godt redaktionelt samarbejde!


Alle unge fra er velkommen til at komme og deltage i projektet som enten journalist, fotograf eller begge dele. Hvis du har lyst til at være en del af redaktionen, så skriv til os på kontakt@stv1.dk


Projektet har i øvrigt været i flere mediers søgelys, læs en presseomtale af projektet her:

http://www.lokalavisenvesterbro.dk/?vis=artikel&id=140


Initiativtager og pressekontakt:

Johannes Skov Andersen

Mail: johannes@stv1.dk

Tlf: 41 59 80 48


Læs mere om projektet her

© STV1 Produktion

2007-2012

NY DOKUMENTAR FRA STV1: “DEM OG OS?”

Hvad er integration? Er integration et spørgsmål om at skelne mellem et ”os” og et ”dem”, hvor det er førstnævnte, der fastlægger vilkårene og mulighederne for sidstnævnte? Eller er integration nærmere en dobbeltsidig udvikling, hvor nye såvel som gamle danskere tilpasser sig hinandens bedste værdier? Dokumentaren “dem og os” forsøger at belyse integrationen fra et nutidigt perspektiv.


I dokumentaren medvirker Ingolf Gabold (Dramachef i DR), Ulrik Haagerup (Nyhedsdirektør i DR), Carl Christian Ebbesen (Næstformand I DF), Ala’A Basem Mohsen (Dokumentarfilmsinstruktør), Sheku Vejgaard (Grundskoleelev), Hans Lassen (Konsulent og forfatter), Hassan Preisler (Skuespiller), Brian Arly Jacobsen (Religionssociolog), Samira Ahmad (Fmd. Ny Dansk Ungdomsråd), Astrid Fisher (Journalist, P1 Orientering) og Emilie Turunen (MEP)

Læs mere


STV1_Dokumentar___Dem_og_os.html
STV1_Dokumentar___Dem_og_os.html