Mediernes magt og vigtigheden af kritisk journalistik

Mediernes magt er en oplysende dokumentar, der omhandler vigtigheden af den 4. statsmagt, medierne. Filmen fokuserer primært på DR, da den som public service organisation er direkte forpligtet til at levere objektiv og kritisk journalistik til gavn for et oplyst demokrati. Men leverer de det, og hvad mener de selv?

Læs mere og se filmen her

Mediernes_Magt.html
Mediernes_Magt.html

NY DOKUMENTAR FRA STV1: “DEM OG OS?”

Hvad er integration? Er integration et spørgsmål om at skelne mellem et ”os” og et ”dem”, hvor det er førstnævnte, der fastlægger vilkårene og mulighederne for sidstnævnte? Eller er integration nærmere en dobbeltsidig udvikling, hvor nye såvel som gamle danskere tilpasser sig hinandens bedste værdier? Dokumentaren “dem og os” forsøger at belyse integrationen fra et nutidigt perspektiv.


I dokumentaren medvirker Ingolf Gabold (Dramachef i DR), Ulrik Haagerup (Nyhedsdirektør i DR), Carl Christian Ebbesen (Næstformand I DF), Ala’A Basem Mohsen (Dokumentarfilmsinstruktør), Sheku Vejgaard (Grundskoleelev), Hans Lassen (Konsulent og forfatter), Hassan Preisler (Skuespiller), Brian Arly Jacobsen (Religionssociolog), Samira Ahmad (Fmd. Ny Dansk Ungdomsråd), Astrid Fisher (Journalist, P1 Orientering) og Emilie Turunen (MEP)

Læs mere


STV1_Dokumentar___Dem_og_os.html
STV1_Dokumentar___Dem_og_os.html