UP - Juni udsendelse

I UPs første udsendelse skal vi blandt andet møde musikeren Kaka og ungdomsbandet Night, vi skal til 1. maj, bz-aktion og sidst men ikke mindst tage afsked med DRs ungdomsforum SKUM.

© UP - Ungdomsproduktion 2011

UP - Juli udsendelse

I UPs anden udsendelse har vi blandt andet undersøgt de stigende priser på offentlig transport, vi skal møde Against the Nations i en backstage-reportage, vi skal med til gadefestivallen distortion og så skal vi se hvordan man arrrangerer en alternativ fest.

TIL NÆSTE UDSENDELSE

DER ER PRÆCIS

SENESTE INDSLAG

HELE UDSENDELSER

UP - Juli udsendelse

I UPs tredje udsendelse og lidt forkortede udsendelse får vi de danske ungdomspolitikeres reaktioner på de tragiske terrorhændelser på øen Utøya i Norge, vi skal en tur til Berlin og se hvordan en lufthavn blev til en park, vi skal til en regnfuld Grøn Koncert og så skal vi noget så sjældent som en kristen festival.

UP - September

I denne måned skal vi til valg med UP, vi skal til en lille lokal festival, til gamefinals i streetbasket, møde et “glam-rock” band og ikke mindst med til en Afrikansk kulturlejr! Se med i denne seneste udgave af UP, ungdoms-tv af unge til unge!

UP - Oktober

I UPs femte udsendelse skal vi se det bedste fra da vi invitererede d. 15/9 Danmarks ungdom indenfor til valgaftens-tv i øjenhøjde. Udover det skal vi til filmfestival i Kroatien med ungdomsfilmskolen Station Next, og så skal vi møde 1.D på Rysensteen Gymnasium der har valgt Kinesisk i stedet for tysk eller fransk.

Er kinesisk det nye engelsk?

http://youtu.be/eB-kzI6FIgE
http://youtu.be/eB-kzI6FIgE

UP til Operation Dagsværk

Unge underviser i Kina

http://youtu.be/5z-v4isnnoM
http://youtu.be/X_VF3SlQ1yY
http://youtu.be/pngqUbFADb8
http://youtu.be/pngqUbFADb8

UP - December

Så blev det december, og det betyder at vi endnu engang er tilbage igen med ungdoms-tv af unge til unge. I denne udsendelse skal vi se på reaktionerne til den økonomiske krise, vi skal en tur til Kina hvor et par danske unge underviser kinesiske børn i engelsk, udover det skal vi med unge til filmproduktion i filmbyen, se på lys i Vamdrup og med to unge gymnasieelever til Operation Dagsværk.

UP - Nytår/januar

Velkommen til det nye år! I nytår/januarudsendelsen kommer vi godt rundt. Vi skal til digtoplæsning i København, hvor en masse digtere får prøvet deres talent over for de etablerede. Derefter skal vi møde Amanda Dihver, en pige der har besluttet sig for at gå barfodet året rundt. Og så kigger vi naturligvis tilbage på året der gik med fraklip og de mest populære UP-indslag fra 2011.

Godt nytår!

Afspil i HDUP_-_Ungdomsproduktion__HD.htmlUP_-_Ungdomsproduktion__HD.htmlshapeimage_8_link_0

UP - Februar

I UPs februarudsendelse kommer vi godt rundt. Vi skal blandt andet møde en vinder af en forskerpris, til en klassisk koncert med to unge pianister, til musical i Kolding og til sidst får vi besøg af vores skiekspert der giver dig nogle gode tips til skiferien.

UP - Marts

Så er vi klar med forårets første udsendelse! I denne måned skal vi møde to politisk engagerede unge der har startet tværpolitisk organisation, vi skal til Jazz'n'Poetry i Gentofte, så skal vi møde bandet Norrlys og vi slutter udsendelsen af med en billedmontage fra Val Thorens.